Hoe reserveren?
De data op onderstaande kalenders zijn de “nachten” – Kies je 1e gewenste aankomstdag, alle tussenliggende data én je laatste nacht.
Je vertrekdatum uit Casa Nikita is dus de dag volgend op je laatste nacht! Vul je gegevens in en “verstuur”.
We antwoorden je zo snel mogelijk.

Prijzen zijn opgegeven voor een verblijf van 1 week (8 dagen/7 nachten) of 1 maand.  Aankomst kan vanaf 16u, vertrek dient plaats te vinden uiterlijk om 10u op de dag van je vertrek.

Je betaalt een voorschot van 25% bij reservatie en het saldo van je verblijf uiterlijk 30d. voor aankomst.  De waarborg van € 200 wordt bij reservatie vereffend en is terugbetaalbaar uiterlijk 3 weken na je verblijf.  Betaling dient te gebeuren per overschrijving.

De eindschoonmaak van € 150 is verplicht en omvat de schoonmaak net als het wassen & strijken van je bedlinnen.  Deze som is onmiddellijk bij aankomst betaalbaar bij de rondleiding.

Wil je een satelliet WiFi internetverbinding tijdens je verblijf dan dien je dit bij de reservatie te vermelden.

Eindschoonmaak (€165 per verblijf incl wassen en strijken van bedlinnen & handdoeken). Eventuele verwarmingskosten wanneer wenselijk. Verwarming gebeurt in een combinatie van open haard, gas en electriciteit. Verwarming inclusief in de huurprijs: electriciteit/airco, exclusief: gasflessen (ca. € 25/fles/week) & open haard (eik – op aanvraag).

Annulering  + 30 d   : 25% van de huursom
Annulering  – 30 d   : 100 % van de huursom met uitzondering van de maanden november t.e.m. maart

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
19
-
Gereserveerd
19
-
In optie
·
19
-
Gedeeltelijk geboekt