Wij hebben het heerlijk gehad, het verblijf is goed verlopen, heerlijk die vrijheid en ruimte en het vrije uitzicht. Een prachtig huis met alle voorzieningen. We waarderen de ruime keukenuitrusting en de matrassen voor op de ligbedden, uitstekende openhaard en barbecue en alle zitplaatsen op het terras met voldoende schaduwplekken. En het weer zat ook zeker mee de afgelopen 10 dagen.

Maayke v. D. (NL) -

Dit mailtje om je gewoon even te melden dat wij een leuke vakantie genieten in casa Nikita.
Het is hier echt prachtig en dit huisje is een pareltje !
Top adresje dat wij zeker gaan doorspelen aan vrienden en kennissen. Ook het onthaal door Magnel en Danielle was fantastisch ! Super leuke mensen !!
Zoals beloofd houden wij hier alles netjes in orde !!
Ps : het is hier zodanig mooi dat we in de toekomst misschien ook wel eens kunnen uitkijken om hier iets op de kop te tikken. Maar dan moet alles natuurlijk wel meezitten… qua prijs en locatie.

Serge V. -

Ons verblijf op casa Nikita was zeer aangenaam. Zeer rustige omgeving en een prachtig uitzicht, mooie woning en fijn zwembad. Het huis was ruim genoeg voor 3 volwassenen en 2 kinderen. Parkeren was in het begin wel wat moeilijk, gelukkig was onze auto niet zo groot. Zeker een aanrader. Familie Wevers

Koen W. -

We hebben een zeer fijne vakantie beleefd in een prachtige villa met een prachtig uitzicht. Het huis biedt alle luxe die je nodig hebt om een zorgeloze vakantie te beleven. Zeer professionele afhandeling door de eigenaars en bijzonder vriendelijk ontvangst door de contactpersonen ter plaatse! Kortom mooie vakantie beleefd!

Philippe V. -

Wij hadden een schitterend verblijf in een klein paradijs in een mooie omgeving. We kunnen het aan iedereen aanbevelen. Anne C., Diepenbeek, België Juli 2015

Anne C. -

Hi,
We just wanted to thank you personally for allowing to stay in Casa Nikita. We had an absolutely amazing holiday. The villa was perfect in every way- even the crazy mountain climb and rocky roads! The kids loved the pool and the path through the garden, the views were outstanding, sunsets out of this world, everything was clean and tidy, well stocked kitchen……I could go on but I’ll save it all for the review on Trip Advisor! Danielle was fab too, and told us we could text her any time with any problem So! Anyway, we will definitely be returning in the future! Thank you for everything! Sarah, Rob, Rhys, Owen and Hollie ?

Sarah V. -